Estetika lica

Tokom života tijelo gubi kolagen – glavnu proteinsku komponentu kože, kostiju i vezivnog tkiva.
Koža lica izgleda tanko, pada, gubi se volumen usana, obraza.
Volumen lica (popunjavanje bora i usana) možemo vrati sa primjenom hijaluronske kiseline i ponovo uspostavljanje izgubljene funkcije.
Ispuni hijaluronskim filerima odličan su izbor i zamjena za volumen. Hijaluron danas postaje stvar higijene i stila života.
Naš posao je raditi i činiti vas sretnim i zadovoljnim svojim izgledom.
RAZLOZI ZBOG KOJIH TREBA DA VOLIMO HIJALURONSKU KISELINU
– poboljšava izgled i teksturu vaše kože
– 1 gram hijaluronske kiseline može zadržati 1000 ml vode
– ublažava vidljive linije i bore
– poboljšava izgled kože
– svaka koža i tkivo odlično je podnosi
Saznajte više:
Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u našoj koži, ali s vremenom se, zbog procesa starenja, proizvodnja smanjuje. Nikad nije prerano da je počnemo koristiti.
Hijaluronska kiselina prirodni je glikozaminoglikan (polisaharid – koji je važan sastav vezivnog tkiva). Tijelo ga apsorbuje iz više izvora, poput hrane, dodataka i kozmetičkih preparata. Hijaluronska kiselina lako prolazi kroz vezivno, neuralno i epitelno tkivo. Ukratko, hijaluronska kiselina pomaže mnoga važna tkiva, a ima i važnu ulogu za zglobove i kožu.
Hijaluronska kiselina doživjela je veliku popularnost i je ključan sastojak u anit-age kremama i kremama za dubinsku hidrataciju kože. Hijaluronska kiselina pomaže koži da zadrži vlagu i da ostane duboko hidrirana. Takođe, hijaluronska kiselina podstiče regeneraciju ćelija.

Jevrejska 69,

Banja Luka

Mirkovac bb,

Kozarska Dubica

Kontakt telefon

Banja Luka: (+387)51/264-140
Kozarska Dubica: (+387)52/439-393

Email

info@dub-dent.com