IZA NAS STOJE GODINE ISKUSTVA I TIMSKI RAD

 

Zašto smo posebni?

  • zbrinutih preko 5000 pacijenata godišnje
  • 10000 protetskih rehabilitacija pacijenata
  • implantologija je naša svakodnevna praksa
  • uhodan,složan i stručan tim

SVE NA JEDNOM MJESTU

Dub – Dent ambulante objedinjuju kompletan individualni pristup pacijentu sa moderno opremljenim ambijentom i potpunom dijagnostikom, za najsavremenije terapijske mogućnosti. Šest stomatoloških stolica, kompletno opremljenih i najdetaljnija dijagnostika sa RVG intraoralnim snimanjem zuba obezbjeđuju adekvatnu terapiju.


KONSULTACIJE I SAVJETI

U našim ambulantama ćete uvijek dobiti informaciju koja Vas interesuje, stoga budite slobodni da pitate sve što Vas zanima. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite u najkraćem mogućem roku.

PREPOZNATLJIVOST I JEDINSTVENOST

Ono što izdvaja ZU „Dub – Dent“ jeste ambulanta na dvije lokacije, što uveliko govori o želji i ljubavi prema stomatologiji, ali i velikom entuzijazmu za rad i pružanjem usluge najvišeg nivoa. Ambulantom na dvije lokacije uveliko je olakšano pružanje stomatoloških usluga pacijentima koji imaju potrebu da naizmjenično posjećuju Banja Luku i Dubicu te je tako omogućena sinhronizovana terapija, jer je sva dokumentacija pacijenata koja sadrži dijagnozu, plan terapije, dijagnostičke snimke i praćenje rezultata uvezana što omogućava lakši pristup na nekoj od lokacija ako se za to ukaže potreba.

Jevrejska 69,

Banja Luka

Mirkovac bb,

Kozarska Dubica

Kontakt telefon

Banja Luka: (+387)51/264-140
Kozarska Dubica: (+387)52/439-393

Email

info@dub-dent.com