O nama

“Dub-dent je danas, nakon 10 godina uspjesnog rada, zdravstvena ustanova koju godišnje posjeti u prosjeku oko 4000 pacijenata. Tim na čijem sam čelu broji sedam zaposlenih, a konstantno napredujemo zahvaljujući povjerenju koje nam ukazujete sve ove godine i zahvaljuci činjenici da je Dub-Dent ustanova koja nudi kvalitet , znanje i pristup koji oslobađa strah i ulijeva povjerenje. To su glavne vodilje kojim se vodim sve ove godine kao osnivač i nosilac posla ove Ustanove sa kojom se ponosim i koja je tu u službi Vašeg oralnog zdravlja.”

Dr Ružica Bijelić-Cigan, vlasnik

 

Zašto Dub-Dent?

STRUČAN I ISKUSAN TIM

Kontinuirana edukacija u zemlji i inostranstvu, principi savremene stomatologije na dohvat Vama! Kvalifikovani tim stomatologa specijalista se brine o Vašem oralnom zdravlju.

BEZBOLNI TRETMANI I MODERAN AMBIJENT

Nježne ruke naših stručnjaka učiniće Vaše iskustvo kod stomatologa bezbolnim. Potrebno je samo da se opustite a mi ćemo se pobrinuti sa sve prođe bez straha i sa osmijehom na licu. Moderan i sa ukusom uređen ambijent na kojem nam mogu pozavidjeti mnogi svjetski centri.

SAVREMENA OPREMA I MATERIJALI

Konstantna investicija u opremu kao i primjena materijala poslednje generacije na kojima ne štedimo jer samo vrhunski materijali mogu nam pružiti maksimum u poslu. Sve vrste informacija kao i mišljenja naših stručnjaka o svim poljima stomatologije stoje Vam na usluzi. Ne oklijevajte da pitate!

Naš tim

Nosilac našeg tima je dr Ružica Bijelić-Cigan, doktor stomatologije specijalista stomatološke protetike.

Rođena u Banja Luci, 1980 godine. Završila Osnovnu skolu, Gimnaziju te uporedo i Medicinsku skolu, smjer zubni tehničar. Medicinski fakultet odsjek Stomatologija u Banja Luci je zavrsila školske 2006/2007 godine. Specijalistički ispit polozen 27.11.2015. godine pod mentorom prof. dr Dubravka Marković, Klinika za stomatologiju Vojvodine, Novi Sad.

Bogata radna iskustva:

Dom Zdravlja Laktaši, Stomatološka ambulanta Pavlović Banja Luka, Lek Sandoz, Odbornica u Skupštini Grada Banja Luka 2008-2012, Specijalistička ambulanta Implantodent Banja Luka (suosnivač), trenutno zaposlena samo u Dub-Dentu a Specijalistička ambulanta stomatološke protetike u Banja Luci je u pripremi.

Udata, majka dvoje djece.

Konstantna edukacija na mnogobrojnim kongresima, simpozijumima kao i kursevima u zemlji i inostranstvu sa fokusom na savremenu stomatološku protetiku i implantoprotetiku (sertifikati za rad sa Straumman implantatima), oralnu hirurgiju kao i renomirana edukacija iz svih polja estetske stomatologije.

Član Komore doktora stomatologije, član Skupštine Komore doktora stomatologije RS iz regije Banja Luka, član Nadzornog odbora Udruženja stomatologa RS, član Društva specijalista doktora stomatologije RS.

dr Neda Šehovac-Grubač

doktor stomatologije

Rođena 1980. godine u Sarajevu. Završila Stomatološki fakultet u Foči 2005.godine. U Dub-Dentu zaposlena od 2012. godine. Udata, majka dvoje djece.

dr Danka Lazić

doktor stomatologije

Rođena 1985. godine u Banja Luci. Završila Medicinski fakultet smjer stomatologija u Banja Luci 2011. godine. U Dub-Dentu zaposlena od 2014. godine. Majka jednog djeteta.

dr Andrea Topić

doktor stomatologije

Rođena 1983. godine u Sarajevu. Zavrsila Medicinski fakultet smjer stomatologija u Banja Luci 2013. godine. Zaposlena u Dub-Dentu od 2016. godine. Udata, majka jednog djeteta.

Jovana Bijelić

stomatološka sestra - asistentica

Rođena 1986. godine. Zavrsila Medicinsku školu u Banja Luci. Aposlvent na Medicinskom fakultetu - smjer farmacija.

Mirjana Stanić

stomatološka sestra - asistentica

Rođena 1989. godine. Završila Medicinsku školu u Gradišci, opšti smjer a potom diplomirala na Fakultetu zdravstvene njege, laboratorijski smjer u Banja Luci 2012. U Dub-Dentu zaposlena od 2014.godine. Udata.

Mirjana Knežević

stomatološka sestra - asistentica

Rođena 1988. godine. Završila Medicinsku školu, opšti smjer u Prijedoru, a potom diplomirala na Višoj medicinskoj školi, takodje opšti smjer u Prijedoru 2009. godine. U Dub-Dentu zaposlena od 2016. godine. Majka jednog djeteta.

Ambulanta "Dub-Dent"

Na fotografijama ispod možete pogledati naš ugodni i moderno opremljeni ambijent.