Estetska stomatologija

U okviru estetske stomatologije izdvajaju se odredjene usluge :

  • kompozitni ispuni (plombe)
  • kompozitne fasete
  • pečat preparacija
  • profesionalno izbjeljivanje kompletnih zuba

ESTETSKA STOMATOLOGIJA je oblast stomatologije koja je prisutna u svim granama stomatologije, tačnije savremena stomatologija se ne može zamisliti bez estetskog pristupa. Uz poštovanje svih postulata nauke i definisanih procedura u terapiji prvo mjesto dijele FUNKCIONALNOST I ESTETIKA naših radova.

Mnogi pacijenti danas žele savršen holivudski osmijeh koji podrazumijeva ujednačenost boje, oblika I dominantnost na licu, čime osmijeh postaje moćno oružje I omogućava da prvi dojam o Vama kao osobi upravo bude urednost, skladnost, ljepota i pažnja prema sebi, što otvara mnoga vrata.

Naša preporuka je PRIRODNOST I trudimo se da naši radovi prije svega budu prirodno usklađeni I individualno prilagođeni. U tom smislu posmatramo lice kao cjelinu kao I Vašu personalnost te predlažemo Vam rješenja koja će se najviše uklapati sa svim tim stvarima.

Ogledalo je jedan od jako korištenih pomagala u našem svakodnevnom radu, a primijetiti ćete da u ambulanti ih imamo mnogo, jer zajedno posmatramo , analiziramo potrebe, želje i mogućnosti, te usaglašavamo I dolazimo do zajedničkog usklađenog cilja, ZDRAVI I LIJEPI ZUBI. Nijedno rješenje ne zavšavamo ukoliko nismo obostrano zadovoljni jer zadovoljan pacijent je nas cilj a Vaš osmijeh je naša najbolja reklama.

Jevrejska 69,

Banja Luka

Mirkovac bb,

Kozarska Dubica

Kontakt telefon

Banja Luka: (+387)51/264-140
Kozarska Dubica: (+387)52/439-393

Email

info@dub-dent.com