Dub-Dent na prvom Hrvatskom kongresu estetske medicine u Opatiji

Dub-Dent na prvom Hrvatskom kongresu estetske medicine u Opatiji

Proteklog vikenda u hotelu Milenij u Opatiji je održan 1. Hrvatski kongres estetske medicine. Goste su pozdravili predsjednica Hrvatske udruge estetske medicine dr. Elma Bunardr. Asja Perovićpotpredsjednica Hrvatske udruge estetske medicine, rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić Samaržija, zamjenica gradonačelnika Opatije Vera Šantići hirurg Zoran Veir. Predsjednik Talijanske udruge estetske medicine Emanule Bartolettiodržao je predavanje na temu botulinum toksina.

Ovo je 1. Hrvatski kongres estetske medicine u Primorsko-goranskoj županiji, regiji koja je lider zdravstvenog turizma u ovom dijelu Evrope, i ovdje u Opatiji, gdje je prije gotovo 180 godina rođen hrvatski turizam. Njome su šetali carevi, kraljevi, čitave kolone prinčeva, kneževa i vojvoda. U Opatiji je boravilo najmanje šest nobelovaca. Ovdje su se zatekli jednom ili više puta pisci od Krleže, Čehova i Joycea, do Nazora, Cankara i Molnára.

Član HUEM (Hrvatska udruga estetske medicine) je dr Ružica Bijelić-Cigan iz stomatološke ambulante Dub-Dent ,  Kozarska Dubica koja je prisustvovala ovom prestižnom skupu iz oblasti estetske i antiaging medicine sa aspektom na estetiku lica jer ZU Dub-Dent pruža usluge iz ovih oblasti a važno je usavršavati znanja i vještine uz poznata imena u oblasti estetske medicine istakla je za Gradski Magazin naša predstavnica  dr Ružica Bijelić-Cigan.

Share:

Jevrejska 69,

Banja Luka

Mirkovac bb,

Kozarska Dubica

Kontakt telefon

Banja Luka: (+387)51/264-140
Kozarska Dubica: (+387)52/439-393

Email

info@dub-dent.com