Ortopedija vilica u DUB-DENTU

Ortopedija vilica u DUB-DENTU

U okviru pružanja usluga stomatološke djelatnosti u DUB-DENTU značajan segment predstavljaju usluge iz oblasti ortopedije vilica.

S ponosom ističemo da smo kontinuirano od samog postojanja Dub-Denta, obezbijedili rad specijaliste iz ove oblasti i time omogućili da mnogi naši pacijenti dobiju u svojoj sredini usluge iz ove oblasti stomatologije sa redovnim kontrolama i praćenjima .

Time smo olakašali našim pacijentima rješavanje problema iz ove oblasti i praktično stvorili okolnost da ne moraju putovati u veće gradove da bi riješili ortodontsku nepravilnost.

Usluge iz ove oblasti se pružaju po protokolima savremene stomtologije što podrazumijeva :

1. Prvi pregled je besplatan
2. Analiza OPT i telerendgenskih snimaka , kao i situacionih modela vilica, simulacija zagrižaja
3. Postavke i predaje aparata i ortodontskih naprava
4. Kontrolna praćenja
5. Saradnja sa poznatim profesorima iz većih centara u smislu rješavanja kompleksnih slučajeva (Beograd)

Sa ponosom ističemo da se vodi kompletna kartoteka, istorija za svakog pacijenta, sa arhiviranjem kao i praćenjem slučaja preko anatomskih modela i fotografija od početka do kraja terapije . Ono što je bitno napomenuti je da nijedna terapija nije ista, u smislu dužine trajanja nošenja ortodontskih aparata, kao učestalost ortodontskih kontrola (koje se sprovode u intervalu u 1-2 mjeseca).

Takođe našim ordontskim pacijentima izlazimo u susret omogućavajući prolongirana plaćanja fiksnih ortodonstkih aparata, dok se kontrolni pregledi ne naplaćuju.

Mnogi nas pacijenti pitaju zašto ja nosim duže aparat a neko moj je kraće nosio?

Svaki slučaj je jedinstven i nemoguće je porediti nijednu situaciju sa drugom, učestalost kontrola ne mora da ima direktnu vezu sa tim, već je terapijski ishod uvijek individualan što naravno specijalsita prilagođava svakom slučaju.

Ono što je najbitnije a što zelimo da prenesemo svim ortodontskim pacijentima kako trenutnim tako i budućim pacijentima Dub-Denta:

Za rješavanje ortodontskih nepravilnsoti pod broj jedan potrebna je MOTIVACIJA i zajednička želja da se riješi problem. Ortodontska terpaija traje i potrebna je želja da se istraje ,ali svakako krajnji rezultat, lijepo posloženi zubi i uredan zagrižaj su cilj koji nas sve zajedno motiviše i daje nam snagu da se istraje.

Kompletan tim Dub-Denta stoji uz vas zajendo sa našom ortodonticom koja vodi vaš slučaj i tu smo da vas podržimo u svakom trenutku, za sva pitanja I za sva nejasnoće apsolutno smo uvijek otvoreni i da vam predočimo sve mogućnosti za vaš slučaj!

Pored motivacije neophodna je BESPRIJEKORNA ORALNA HIGIJENA. Samo čisti zubi mogu pravilno da se pomjeraju,meka tkiva da budu uredna, zdrava i da sa čistim zubima idemo ka zajedničkom cilju a to je Lijep skladan i fukcionalan orofacijalni sistem.

Sa nadom da samo vam ovim tekstom pomogli u nekim nedoumicama i otvorili vaša interesovanja ka ovoj oblasti, prijateljski vas pozdravljamo a vrata Dub-Denta su vam uvijek otvorena za sve kojima možemo pomoći u prevazilaženju ortodonstkih problema.

Share:

Jevrejska 69,

Banja Luka

Mirkovac bb,

Kozarska Dubica

Kontakt telefon

Banja Luka: (+387)51/264-140
Kozarska Dubica: (+387)52/439-393

Email

info@dub-dent.com